24.08.2020

Haussa liikenneravintolan työntekijä

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Töitä on tarjolla erityisesti Hesburgerin, kaupan ja ravintolamme salitehtävissä, mutta Autokeitaalla pääset oppimaan palvelualan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi. Vastaat asiakaspalvelusta, myynnistä, siisteyden ylläpidosta ja mahdollisesti tuotteiden valmistuksesta osana tiimiämme. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtuntimäärä on neuvoteltavissa sen mukaan, etsitkö kokoaikaista työtä vaiko työtä hieman pienemmällä tuntimäärällä.

Tule meille työkaveriksi parhaaseen taukopaikkaan ja osaksi iloista ammattilaisten joukkoamme!  

Voit olla jo kokeneempi ravintola- tai palvelutyön ammattilainen tai alan tuleva osaaja. Työajoista johtuen joudumme kuitenkin edellyttämään täysi-ikäisyyttä sekä mahdollisuutta työskennnellä mahdollisimman laaja-alaisesti aukioloaikojemme puitteissa. Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn alkusyksyn aikana.  

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi 20.9.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten suosittelemme hakemaan paikkaa viipymättä! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HR-päällikkö Annamaaria Seikolalta, puh. 044 0564 875. 

Jätä hakemus