19.01.2024

Haussa VUOROPÄÄLLIKKÖ

Etsitkö uusia haasteita ja monipuolista työympäristöä? Hae nyt vuoropäällikön tehtävää Autokeitaalla, joka tarjoaa mahdollisuuden loistaa ravintolan, K-Shopin ja Hesburgerin työtehtävissä.

Työaika on sovittavissa ja vuoropäällikön työvuorot sijoittuvat pääasiassa ilta- ja viikonloppu vuoroihin. Tehtävänäsi on vastata vuorosi toiminnasta, tuloksesta ja varmistaa annettujen ohjeiden mukaisesti että asiakkaat lähtevät tyytyväisinä. Olet tässä roolissa myös henkilökunnan hyvinvoinnin ja kehittymisen tärkein tukija. Mikäli olet valmis tarttumaan tähän haasteeseen, hae tehtävää nyt!

Tarjoamme 90 tuntia työtä kolmen viikon aikana ja tukenasi on iloinen tiimi. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Toivomme myös, että olet nälkäinen oppimaan uutta ja rohkea haastamaan itseäsi. Vuoropäällikkönä vastaat ravintolan toiminnasta ja tuloksesta yhdessä esihenkilö tiimin kanssa. Tärkeinä seikkoina ovat asiakkaidemme erinomainen palvelukokemus ja iloinen asenne. Tarjoamme vähintään MaRa-työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on vähintään 14,04€/tunti. Työkokemuksesi kasvaessa myös palkkasi nousee. Liity iloiseen ja oppimishaluisen tiimiimme!

Haluamme sinulta tiettyjä taitoja, jotka auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Paineensietokyky on tärkeä osa tehtävää, sillä odotamme sinun pystyvän selviytymään stressaavista tilanteista ja tehtävistä. Samoin reagointikykysi ja organisointitaitosi ovat tärkeitä, jotta pystyt pitämään langat käsissäsi ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Hyvät sosiaaliset taitosi, avoimuus ja ulospäin suuntautuneisuutesi ovat korvaamattomia, kun kyseessä on tiimityö ja asiakaspalvelu. Lisäksi odotamme sinulta itsenäistä ja ongelmanratkaisukykyä, sillä tarvitset näitä taitoja, kun kohtaat uusia haasteita ja tilanteita.

Miksi tulla meille töihin?
- Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja Autokeidas edut.
- Meillä on ystävällinen ja yhteistyökykyinen työympäristö.
- Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.
- Olemme tasa-arvoinen työnantaja.


Jos olet kiinnostunut työskentelemään paikassa, jossa sinut otetaan vastaan avoimesti ja olet osa innostunutta tiimiä, tämä työpaikka on juuri sinua varten. Meillä on sitoutunut henkilökunta, joka kannustaa työntekijöitä tekemään parhaansa päivittäin. Meillä on myös tiukat laatuvaatimukset, mutta jokainen saa oikeanlaista tukea ja perehdytystä, jotta pärjää työssään. Tulevaisuus on meille tärkeä, joten annamme myös mahdollisuuksia kehittyä omassa urassa ja tarjoamme hyvää palkkaa ja etuja. Olemme aidosti hyvä työpaikka, joka huolehtii työntekijöistään ja arvostaa heidän panostaan. Liity joukkoomme ja huomaa, mitä aito hyvä työpaikka voi olla!

Lisätietoa antaa
liikenneasemapäällikkö
Sari Vuoti
+358 44 556 7519
sari.vuoti@autokeidas.fi

Jätä hakemus