12.10.2021

Vuoropäällikkö

Oletko kiinnostunut esimiestyöstä palvelualalla? Sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus liittyä joukkoomme ja vahvistaa osaavaa tiimiämme, kun etsimme vuoropäällikköä tukemaan toimintaamme ja henkilöstöämme.

Tarjoamme monipuolisia esimiestehtäviä konseptiemme (ravintola, K Shop, Hesburger) parissa. Huomioimme työnkuvassa ja työvuorojen painotuksessa aiemman kokemuksesi ja osaamisesi. Ohjaat toimintaa työvuoroissa ja motivoit tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Oppimiskykyiselle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme myös runsaasti kehittymisen mahdollisuuksia. Palkkaus määräytyy kokemuksesi mukaan - tarjoamme lisäksi bonusta palkan päälle, joten meillä pääset tes-tasoja korkeampiin ansioihin! 

 

Toivomme sinulla olevan kokemusta ravintolatoiminnasta, pikaruoka-alalta, kaupan alalta tai vastaavista työympäristöistä sekä esimiehenä toimimisesta. Ehdottomasti tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen ja tinkimätön palveluasenne, sekä rohkeus ohjata työtä ja tekemistä kohti tavoitteitamme. Sinulle on luontaista opastaa ja kouluttaa muita sekä kannustaa ja rohkaista työntekijöitä parhaisiin suorituksiin. Uskallat myös puuttua rakentavasti ongelmiin, koska meillä ne ratkotaan. Olet siis hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!


Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 14.11.2021 alla olevan työhakemuslomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, p. 040 554 5460. 

Jätä hakemus