16.01.2020

Kesätöihin Autokeitaalle

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme useampaa kesätyöntekijää Iin Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Autokeitaalla pääset oppimaan palvelualan ammattilaiseksi: töitä on tarjolla niin kahvila-ravintolassa, pikaruokaravintolassa kuin päivittäistavarakaupassakin. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtuntimäärä on osa-aikainen ja neuvoteltavissa. Kesän jälkeen sinulla on halutessasi myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä meillä. 

Voit olla jo kokeneempi ravintola- tai palvelutyön ammattilainen, mutta tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn jo toukokuussa ja työskentelemään elokuuhun saakka. Edellytämme sinulta 18-vuoden ikää. 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi. Hakuaika on 1.3 asti mutta haastattelemme jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopea. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit myös kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460.

Jätä hakemus