02.09.2019

Vuoropäällikkö Iihin

Vuoropäällikön tehtävät ovat monipuoliset. Ennen kaikkea ohjaat toimintaa työvuoroissa ja motivoit tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme ja huolehdit siitä, että teemme oikeita asioita, oikein ja oikeaan aikaan.

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Hyvä työilmapiiri ja osaava henkilöstöjohtaminen eivät ole meille vain sanahelinää, teemme töitä sen eteen, että kehitymme entistä paremmaksi työpaikaksi. Sinulla on nyt mahdollisuus auttaa meitä kohti tavoitettamme, kun etsimme vuoropäällikköä kehittämään toimintaamme!

Vuoropäällikön tehtävät ovat monipuoliset. Ennen kaikkea ohjaat toimintaa työvuoroissa ja motivoit tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme ja huolehdit siitä, että teemme oikeita asioita, oikein ja oikeaan aikaan. Oppimiskykyiselle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme myös runsaasti kehittymisen mahdollisuuksia: erityisesti keittiötaitoiselle osaajalle lisävastuuta on tarjolla ravintolatoiminnoissamme.

Odotamme sinulla olevan kokemusta ravintolatoiminnasta sekä esimiehenä toimimisesta. Keittiötaidot ovat ehdottomasti etu! Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, joten on tärkeää, että viihdyt työssä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ehdottomasti tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen ja tinkimätön palveluasenne, sekä rohkeus ohjata työtä ja tekemistä kohti tavoiteitamme. Uskallat myös puuttua ongelmiin, koska meillä ne ratkotaan. Lisäksi odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!

Oletko sinä parasta meille? Täytä hakemus pikaisesti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Nyt kannattaa toimia viipymättä!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460

Jätä hakemus