19.04.2021

Vuoropäällikkö

Hyvä työilmapiiri ja osaava henkilöstöjohtaminen eivät ole meille vain sanahelinää, teemme töitä sen eteen, että kehitymme entistä paremmaksi työpaikaksi. Sinulla on nyt mahdollisuus auttaa meitä kohti tavoitettamme, kun etsimme vuoropäällikköä kehittämään toimintaamme!

Tarjoamme monipuolisia esimiestehtäviä konseptiemme (ravintola, Hesburger, K Shop) parissa. Ohjaat toimintaa  omalla esimerkilläsi työvuoroissa ja motivoit ja kannustat tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme. Huolehdit vuoroissasi siitä, että teemme oikeita asioita, oikein ja oikeaan aikaan. Oppimiskykyiselle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme myös runsaasti kehittymisen mahdollisuuksia.

Odotamme sinulla olevan kokemusta ravintolatoiminnasta, pikaruoka-alalta, kaupan alalta tai vastaavista työympäristöistä sekä esimiehenä toimimisesta. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, joten on tärkeää, että viihdyt työssä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ehdottomasti tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen ja tinkimätön palveluasenne, sekä rohkeus ohjata työtä ja tekemistä kohti tavoitteitamme. Sinulle on luontaista opastaa ja kouluttaa muita sekä kannustaa ja rohkaista työntekijöitä parhaisiin suorituksiin. Uskallat myös puuttua rakentavasti ongelmiin, koska meillä ne ratkotaan.

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 16.5.2021 alla olevan lomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HR-päällikkö Annamaaria Seikolalta, puh. 044 0564 875. Parhaiten tavoitat torstaina 29.4. klo 9-11 tai tiistaina 4.5. klo 13-15. 

Jätä hakemus