30.07.2020

Oletko sinä uusi Autokeidaslainen?

Autokeidas on suomalainen perheyritys jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen tienvarsitaukopalveluja. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintolan- ja kaupanalan ammattilaista.

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Olemme innoissamme, että voimme poikkeavan kevään ja alkukesän jälkeen tarjota työtä myös uusille osaajille. 

Tule siis meille työkaveriksi 

osaksi iloista ammattilaisten joukkoamme Forssan Autokeitaalla!  

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Töitä on tarjolla erityisesti kaupan, Hesburgerin ja ravintolamme salitehtävissä, mutta Autokeitaalla pääset oppimaan palvelualan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtuntimäärä on osa-aikainen ja neuvoteltavissa. Kesän jälkeen sinulla on halutessasi myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä meillä. 

Voit olla jo kokeneempi ravintola- tai palvelutyön ammattilainen tai alan tuleva osaaja. Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Työaikojen vuoksi joudumme edellyttämään työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä. Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn piakkoin ja työskentelemään syksyyn saakka - tai pysyvästi. 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi 16.8.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HR-päällikkö Annamaaria Seikolalta, puh. 044 0564 875.

Jätä hakemus