09.07.2024

Etsimme nyt liikenneasematyöntekijää

Autokeidas on suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen tienvarsitaukopalveluja. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintolan- ja kaupanalan ammattilaista.

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Tule meille työkaveriksi, iloiseen ammattilaisten joukkoomme Forssan Autokeitaalle!

Etsimme nyt liikenneasematyöntekijää uudeksi työkaveriksemme.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Töitä on tarjolla erityisesti Hesburgerin tehtävissä, mutta Autokeitaalla pääset halutessasi oppimaan palvelualan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tuotteiden valmistus ja mahdollisesti myös muut liikenneaseman tehtävät, kuten päivittäistavarakaupan tai ravintolan salitehtävät. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, myös viikonloppuisin. Työtuntimäärä on osa-aikainen ja neuvoteltavissa, n 60-90h/3vko.

Voit olla jo kokeneempi ravintola- tai palvelutyön ammattilainen tai alan tuleva osaaja. Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Työaikojen vuoksi joudumme edellyttämään työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä. Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn jo piakkoin. Työkieli on suomi, joten edellytämme suomen kielen taitoa.

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi tämän sivun kautta viimeistään 4.8.2024. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, p. 040 725 7865.

Jätä hakemus