09.01.2024

Tule meille KOKKI!

Etsitkö työpaikkaa kokkina? Tässä se nyt olisi!

Me Autokeitaalla olemme juuri sinua varten. Meidän loistavaan joukkoomme pääset heti osaks. Me haluamme myös kuunnella ajatuksiasi, sillä meille on tärkeää kehittää toimintaamme ja huomioida henkilökunnan toiveet. Voit siis vaikuttaa omaan työhösi ja työympäristöösi. Kokkimme loihtivat herkullisia lounaita ja upeita annoksia, joita asiakkaamme rakastavat. Me haluamme olla ykköspaikka tielläliikkujien keskuudessa, jonne tullaan ennen muuta hyvän ruoan takia.

Työ on vuorotyötä ja vaatii vähintään 18 vuoden ikää. Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden työehtosopimuksen mukainen. Kerromme mielellämme lisää henkilöstöeduistamme työhaastattelussa. Liity iloiseen Autokeitaan tiimiin ja tule töihin palmun alle!

Miksi tulla meille töihin?

- Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja Autokeidas edut.
- Meillä on ystävällinen ja yhteistyökykyinen työympäristö.
- Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.
- Olemme tasa-arvoinen työnantaja.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään paikassa, jossa sinut otetaan vastaan avoimesti ja olet osa innostunutta tiimiä, tämä työpaikka on juuri sinua varten. Meillä on sitoutunut henkilökunta, joka kannustaa työntekijöitä tekemään parhaansa päivittäin. Meillä on myös tiukat laatuvaatimukset, mutta jokainen saa oikeanlaista tukea ja perehdytystä, jotta pärjää työssään. Tulevaisuus on meille tärkeä, joten annamme myös mahdollisuuksia kehittyä omassa urassa ja tarjoamme hyvää palkkaa ja etuja. Olemme aidosti hyvä työpaikka, joka huolehtii työntekijöistään ja arvostaa heidän panostaan. Liity joukkoomme ja huomaa, mitä aito hyvä työpaikka voi olla!

Lisätietoa antaa
liikenneasemapäällikkö
Henna Järvinen
+358 40 725 7865
henna.jarvinen@autokeidas.fi

Jätä hakemus