30.07.2020

Etsimme kokkia

Autokeidas on suomalainen perheyritys jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen tienvarsitaukopalveluja. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintolan- ja kaupanalan ammattilaista.

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Olemme innoissamme, että voimme poikkeavan kevään ja alkukesän jälkeen tarjota työtä myös uusille osaajille.  Tule siis meille työkaveriksi, kun haemme 

Kokkia Forssan Autokeitaalle

Tarjoamme monipuolisia keittiötyötehtäviä kahvila-ravintolassamme. Palvelemme päivittäin satoja aamiais-, lounas- ja a la carte -asiakkaita. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, aikaisista aamuvuoroista myöhäisiin iltavuoroihin. Työtuntimäärä on neuvoteltavissa. 

Odotamme sinulla olevan alan koulutus ja kokemusta kokkina työskentelystä.  Olet sitten uraasi aloitteleva tai kokeneempi keittiötyön ammattilainen, tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 16.8.2020. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HR-päällikkö Annamaaria Seikolalta, puh. 044 0564 875.

Jätä hakemus