20.04.2022

Vuoropäällikkö

Varaa paikkasi palmun alta ja hae nyt mukaan osaavaan joukkoomme vuoropäälliköksi!

Autokeidas on suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaita tienvarsitaukopalveluita. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintola- ja kaupan alan ammattilaista.

Tärkeintä meille on, että sinulla on rohkeutta tarttua työtehtäviin sekä niiden ohjaamiseen. Sinulle on luontaista opastaa ja kouluttaa muita, sekä kannustaa ja rohkaista työntekijöitä tekemään parhaansa. Ajattelet, että uskallat puuttua rakentavasti ongelmakohtiin, koska meillä ne ratkotaan. Sinulla on aiempaa kokemusta pikaruoka-alalta, ravintolatoiminnasta tai kaupan alalta. Eduksi katsotaan kokemus esihenkilönä toimimisesta. Olet siis hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Työ painottuu pääasiassa Hesburgerin ja kaupan puolelle. Palkkauksessa noudatamme Maran työehtosopimusta ja lisäksi maksamme erillistä Autokeidas-bonusta.

Mitä tarjoamme?
- Kattavan perehdytyksen
- Hyvät etenemismahdollisuudet ja koulutusta
- Mahdollisuus neuvotella viikkotyöaika itselle sopivaksi
- Työsuhde-etuina mm. kattava työterveys, henkilökuntaedut omissa tuotteissa ja erilaiset liikuntapalvelut.
- Voimme sopia erikseen myös oppisopimuskoulutuksesta

Mitä odotamme?
- Lähtökohtaisesti yli 18 vuoden ikää
- Halua oppia uutta
- Valmius kolmivuorotyöhön
- Käytettävyyttä 90h/3vk

Innostuitko? Lähetä hakemus jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka - ja alan paras työpaikka. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, puh. 040 7257 865.

Jätä hakemus