12.10.2021

Myyjä

Vakituisia paikkoja avoinna huipputiimissä asiakaspalvelun ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville. Hae pikaisesti!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Töitä on tarjolla erityisesti Hesburgerin ja ravintolan tehtävissä, mutta Autokeitaalla pääset oppimaan palvelualan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi. Työtehtäviisi kuuluvat monipuolinen asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tuotteiden valmistus ja muut liikenneaseman tehtävät. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtehtävä on vakituinen ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h kolmessa viikossa (työtuntimäärä on neuvoteltavissa, myös kokoaikainen työtuntimäärä on mahdollinen). Palkkaus määräytyy kokemuksesi mukaan - tarjoamme lisäksi bonusta palkan päälle, joten meillä pääset tes-tasoja korkeampiin ansioihin!


Voit olla jo kokeneempi palvelutyön ammattilainen tai innokas oppimaan sellaiseksi. Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Teemme töitä sen eteen, että meillä on mukava työilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Työaikojen vuoksi joudumme edellyttämään työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä. Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn jo piakkoin.


Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi alla olevan "Jätä hakemus" -lomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia viipymättä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.11.2021. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, p. 040 7257 865.

Jätä hakemus