29.04.2021

Kokki

Keittiötiimissämme kokin paikka avoinna. Oletko se sinä? Hae ja liity joukkoomme!

Tarjoamme monipuolisia keittiötyötehtäviä ravintolassamme. Palvelemme päivittäin isoa joukkoa aamiais-, lounas- ja a la carte -asiakkaita. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, aikaisista aamuvuoroista myöhäisiin iltavuoroihin. Työtuntimäärä on neuvoteltavissa ja työtä on tarjolla vähintään kesän ajaksi, mahdollisesti jopa pysyvästi.  

 

Odotamme sinulla olevan alan koulutus ja kokemusta kokkina työskentelystä.  Olet sitten uraasi aloitteleva tai kokeneempi keittiötyön ammattilainen, tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! 

 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 23.5.2021 alla olevan Jätä hakemus-painikkeen kautta. Kerro myös palkkatoiveesi! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, puh. 040 7257 865.

Jätä hakemus