23.02.2021

Leipuri

Etsimme leipuria omaan leipomoomme. Ovatko leivät, pullat ja leivonnaiset sinun juttusi? Liity siis joukkoomme!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä omassa leipomossamme. Vastaat leipien, pullien ja leivonnaisten valmistuksesta sekä kahvila-ravintolaamme että myymälän paistopisteeseemme. Tulemme jatkossa lisäämään omien ja alusta saakka itse tehtyjen tuotteiden osuutta valikoimassamme, eli tehtävässä ammattitaitoinen leipuri pääsee hyödyntämään monipuolisesti osaamistaan sekä kehittämään myös uusia tuotteita. Leipomo on avoinna eli töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa aikaisiin aamuvuoroihin. Haemme 1–2 henkilöä, ja työtä on tarjolla joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Halutessasi voit työskennellä myös muissa Autokeitaan tehtävissä, esim. ravintolassamme.


Työ edellyttää vahvaa ammattitaitoa, joten olet mahdollisesti koulutukseltasi leipuri-kondiittori tai sinulla on jo käytännön kokemusta leipomotyöstä. Lisäksi odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!

 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevien taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Palvelemme asiakkaita iloisella asenteella vuoden jokaisena päivänä. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 21.3.2021 alla olevan työhakemuslomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, puh. 040 7257 865. 

Jätä hakemus