23.02.2021

Kesätyöntekijä / myyjä

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Etsitkö monipuolista asiakaspalvelutyötä? Liity joukkoomme ja tule työkaveriksemme joko kesän ajaksi tai vaikkapa pysyvästi!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Autokeitaalla pääset oppimaan palvelualan ammattilaiseksi: töitä on tarjolla niin ravintolassa, pikaruokaravintolassa kuin päivittäistavarakaupassakin. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtuntimäärä on osa-aikainen ja neuvoteltavissa. Kesän jälkeen sinulla on halutessasi myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä meillä. 

 

Voit olla jo kokeneempi ravintola- tai palvelutyön ammattilainen, mutta tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Työaikojen vuoksi joudumme edellyttämään työntekijöiltä täysi-ikäisyyttä. Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn tarvittaessa jo ennen kesää ja työskentelemään elokuuhun saakka. 

 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 14.3.2021 alla olevan työhakemuslomakkeen kautta. 

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä, mutta varaa jo alustavasti kalenteriisi haastattelupäivämme 17.3. ja 20.3.2021. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, puh. 040 7257 865. 

Jätä hakemus