20.11.2020

Myyjäksi Autokeitaalle

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Tule meille työkaveriksi, iloiseen ammattilaisten joukkoomme Forssan Autokeitaalle!

Etsimme nyt myyjää uudeksi työkaveriksemme. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Töitä on tarjolla erityisesti Hesburgerin tehtävissä, mutta Autokeitaalla pääset halutessasi oppimaan palvelualan laaja-alaiseksi ammattilaiseksi. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tuotteiden valmistus ja mahdollisesti myös muut liikenneaseman tehtävät, kuten päivittäistavarakaupan tai ravintolan salitehtävät. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtuntimäärä on osa-aikainen ja neuvoteltavissa. 

Voit olla jo kokeneempi ravintola- tai palvelutyön ammattilainen tai alan tuleva osaaja. Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Työaikojen vuoksi joudumme edellyttämään työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä. Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn jo piakkoin. 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi viimeistään 13.12.2020. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, p. 040 725 7865. 

Jätä hakemus