02.09.2019

Liikenneasematyöntekijä

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Vilkas kesä näyttää jatkuvan meillä myös syksyn myötä ja tarvitsemme lisää osaajia! Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme osa-aikaista liikenneasematyöntekijää Forssan Autokeitaalle.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Työskentelet ensisijaisesti pikaruokaravintolassa sekä kaupan tehtävissä mutta innokkaalle ja oppimiskykyiselle työntekijälle tehtäviä on tarjolla myös kahvila-ravintolassamme. Palvelemme asiakkaita positiivisella asenteella vuoden jokaisena päivänä.  Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Paikkoja on avoinna kahdellekin innokkaalle asiakaspalvelijalle,  joten työtuntimäärät ja työajat ovat neuvoteltavissa.  Työ sopii siten myös opiskelijalle, joka on halukas työskentelemään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulla olevan kokemusta palvelualan  tehtävistä ja mahdollisesti ravintolatyöstä.  Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen  asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi,  koska muita meillä ei olekaan töissä!

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka.  Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 8.9.2019  alla olevan  lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä  liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä,  puh. 040 7257 865.

Jätä hakemus