16.01.2020

Kesätöihin Autokeitaalle

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme useampaa kesätyöntekijää Forssan Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Autokeitaalla pääset oppimaan palvelualan ammattilaiseksi: töitä on tarjolla niin kahvila-ravintolassa, pikaruokaravintolassa kuin päivittäistavarakaupassakin. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtuntimäärä on osa-aikainen ja neuvoteltavissa. Kesän jälkeen sinulla on halutessasi myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä meillä. 

Voit olla jo kokeneempi ravintola- tai palvelutyön ammattilainen, mutta tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! Toivomme, että pystyt aloittamaan työskentelyn jo toukokuussa ja työskentelemään elokuuhun saakka.  

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi ja tule tapaamaan meitä  rekrytointitilaisuutemme Autokeitaalla lauantaina 8.2.2020 klo 10-14. Mainitsethan hakemuksessasi, pääsetkö osallistumaan tilaisuuteen, jotta tiedämme odottaa sinua paikalle. Mikäli et pääse tilaisuuteen, hakemuksen voi kuitenkin jättää 1.3.2020 saakka. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit myös kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, puh. 040 7257 865.

Jätä hakemus