Sisältöön »
 
 

Palvelumme Forssassa

 
 
Aamiaisbuffa

Aamiaisbuffa

Runsas ja maittava aamiainen tarjolla arkisin klo 5.00 – 10.00 ja viikonloppuisin klo 6.00.-10.00. Puuroa, pekonia, nakkeja, sämpylöitä, muroja, mehua... Eli kaikkea mitä aamiaiselta voi toivoa.

 
 
Lounas

Koti-Buffa Lounas

Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet ja juomat (vesi, mehu, maito, piimä ja kotikalja) sekä jälkiruokakahvin tai jäätelön.

Koti-buffan valitessasi voit täyttää lautasesi vaikka kaikilla kolmella ruokalajilla!

Viikon Koti-Buffa lounaslista »

Lounas
 
 
À la carte

À la carte

Tarjolla runsas valikoima maistuvia A la carte annoksia. Keittiömme on avoinna klo 11 - 22.

Tutustu listaan »

 
 
Pizzat

Pizzat

Autokeidas on myös pizzeria. Itse leivottu pizzapohja ja laadukkaat raaka-aineet. Niistä valmistuu maistuvat pizzamme. Tervetuloa tutustumaan. Keittiömme avoinna klo 11- 22.

Tutustu listaan »

Pizzat
 
 
Hesburger

Hesburger

Hesburger palvelee klo 10.00 - 6.00 eli melkein 24h. Tervetuloa!

Hesburgerin sivuille »

 
 
Arkiruokaboksi

Arkiruokaboksi

Valmistamme Autokeitaalla maanantaista perjantaihin joka päivä ruokaboksin helpottamaan arkeasi. Hinta 12,90/boksi. Voit myös koota salaattipöydästämme salaatin ruoan lisukkeeksi hintaan 5 € /rasia.

Tutustu listaan »

Arkiruokaboksi
 
 
Motelli

Motelli

Korkeatasoiset huoneemme on varustettu nopealla internetyhteydellä, televisiolla, jääkaapilla ja myös saunallisia huoneita on saatavissa. Hintaan sisältyy runsas aamiainen. Varaa oma majoituksesi jo tänään.

Varaa majoitus »

 
 
K-Shop

K-Shop

Edullinen K-Shop palvelee sinua 24/7. Meiltä löydät laadukkaat Pirkka-tuotteet sekä muut tutut päivittäistavarakaupan tuotteet. Aina edullisin kaupan hinnoin. Plussaa saat kaikista K-Shopin ostoksistasi. 

K-Shop
 
 
Finnmari

Finnmari

Finnmarin sisustusmaailmasta löydät jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita. Hintatasomme on edullinen ja tuotteet sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille. Meiltä saat myös valmiita lahjapaketteja. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

 
 
Bakery

Bakery

Tuoreiden pullien tuoksu, tai vastapaistettu patonki. Bakerymme leipoo ja paistaa seitsemänä päivänä viikossa. Mukaan myynti edullisin paistopiste hinnoin.

Bakery
 
 
Info

Info kirjakauppa

Laaja ja laadukas valikoima luettavaa niin matkalle, kotiin kuin lahjaksi. 

Infon sivuille »

 
 
Tankkaus

Tankkaus tai lataus

Meillä tankkaat myös auton. Teboil Express automaatti palvelee 24h sekä lisäksi raskaallekalustolle omat tankkauspisteet Teboilin sekä Nesteen väreissä. Sähköauton lataus onnistuu myös meillä. Käytössä 22Kw type2 laturi

Tankkaus
 
 
Lapsille

Lapsille

Autokeidas on myös leikkikeidas. löydät meiltä ison kiipeilypaikan sekä siistin lastenhoitohuoneen. Kunnon leikkihetken jälkeen on mukava jatkaa matkaa.

 
 
Lemmikeille

Lemmikeille

Älä jätä ystävääsi autoon hän on meille tervetullut. Olemme varanneet nelijalkaisille asiakkaillemme tilat autovitriinin läheisyydestä. Juomakupin ja raikkaan veden tarjoamme pyydettäessä.

Lemmikeille
 
 
Ryhmille

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme monipuolisia, helppoja ja maistuvia palveluja. Tutustu tarjontaamme tästä ja tee ennakkotilaus vaikka heti. Autamme mielellämme löytämään oikean palvelun juuri teidän ryhmällenne. Tilamme toimivat mainiosti myös suuremmissa asiakasvirroissa. Pystymme näin sujuvasti palvelemaan isojakin ryhmiä.

 
 
Laskutusasiakkaille

Laskutusasiakkaille

Haluatko hoitaa maksun laskulla? Tarjoamme yrityksille ja rekisteröityneille yhdistyksille joiden kotipaikka Suomi mahdollisuuden laskutukseen. Hakeutuminen laskutusasikkaaksi tulee tapahtua 48h ennen vierailua/palvelua. Käsittelemme laskutusasiakashakemukset arkipäivisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana

Täytä laskutushakemus »

Laskutusasiakkaille