Sisältöön »
 
 

Palvelumme Iissä

 
 
Aamiaisbuffa

Aamiaisbuffa

Runsas ja maittava aamiainen tarjolla joka päivä klo 6.00 – 10.00. Puuroa, pekonia, nakkeja, sämpylöitä, muroja, mehua... Eli kaikkea mitä aamiaiselta voi toivoa.

 
 
Lounas

Koti-Buffa Lounas

Lounas sisältää salaatin, leivät ja levitteet ja juomat (vesi, mehu, maito, piimä ja kotikalja) sekä jälkiruokakahvin tai jäätelön.

Viikon Koti-Buffa lounaslista »

Lounas
 
 
À la carte

À la carte

Tarjolla runsas valikoima maistuvia A la carte annoksia. Keittiömme on avoinna klo 11 - 22.

Tutustu listaan »

 
 
Pizzat

Pizzat

Autokeidas on myös pizzeria. Itse leivottu pizzapohja ja laadukkaat raaka-aineet. Niistä valmistuu maistuvat pizzamme. Tervetuloa tutustumaan. Keittiömme avoinna klo 11 - 22.

Tutustu listaan »

Pizzat
 
 
Hesburger

Hesburger

Hesburger palvelee klo 10 - 22. Tervetuloa!

Hesburgerin sivuille »

 
 
Arkiruokaboksi

Arkiruokaboksi

Oletko koskaan miettinyt, että "voi kumpa joku olisi tehnyt ruoan valmiiksi". Nyt se on mahdollista. Arkiruokaboksi on todellinen arjen pelastaja. Tilaa helposti netistä ja nouda Autokeitaalta lämmin ja maittava ammattikokin valmistama ruoka suoraan kodin ruokapöytään. Ruokaa vuoasta riittää jopa kuudelle. Arkiruokaboksi saatavana maanantai - perjantai klo 14-19 välillä. Tilaus tehtävä tuntia ennen noutoa, koska valmistamme jokaisen annoksen tilauksesta. Nouto ravintolan kassalta. 

Arkiruokaboksi
 
 
Finnmari

Finnmari

Finnmarin sisustusmaailmasta löydät jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita. Hintatasomme on edullinen ja tuotteet sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille. Meiltä saat myös valmiita lahjapaketteja. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

 
 
K-Shop

K-Shop

Edullinen K-Shop palvelee sinua 6-23 Iissä. Meiltä löydät laadukkaat Pirkka-tuotteet sekä muut tutut päivittäistavarakaupan tuotteet. Aina edullisin kaupan hinnoin. Plussaa saat kaikista K-Shopin ostoksistasi.

K-Shop
 
 
Tankkaus

Tankkaus

Meillä tankkaat tutkitusti Suomen edullisinta polttoainetta. Teboil Express asema palvelee 24/7 ja raskaankaluston tankkaustarpeisiin tarjoamme Nesteen tankkauspisteen. Kärkkäisellä myös mahdollisuus sähköauton lataamiseen. 

 
 
Lapsille

Lapsille

Suomen suurin liikenneasemalla oleva leikkipaikka löytyy meiltä. Täällä matka jatkuu aina liian äkkiä. "vielä vähän aikaa" on useimmin kuultu lause tässä kulmassa taloa.

Lapsille
 
 
Lemmikeille

Lemmikeille

Älä jätä ystävääsi autoon hän on meille tervetullut. Olemme varanneet nelijalkaisille asiakkaillemme tilat varauloskäynnin läheisyydestä. Juomakupin ja raikkaan veden tarjoamme pyydettäessä.

 
 
Ryhmille

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme monipuolisia, helppoja ja maistuvia palveluja. Tutustu tarjontaamme tästä ja tee ennakkotilaus vaikka heti. Autamme mielellämme löytämään oikean palvelun juuri teidän ryhmällenne. Tilamme toimivat mainiosti myös suuremmissa asiakasvirroissa. Pystymme näin sujuvasti palvelemaan isojakin ryhmiä

Ryhmille
 
 
Laskutusasiakkaille

Laskutusasiakkaille

Haluatko hoitaa maksun laskulla? Tarjoamme yrityksille ja rekisteröityneille yhdistyksille, joiden kotipaikka on Suomi mahdollisuuden laskutukseen. Hakeutuminen laskutusasikkaaksi tulee tapahtua 48h ennen vierailua/palvelua. Käsittelemme laskutusasiakashakemukset arkipäivisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana.

Täytä laskutushakemus »