Sisältöön »
 
 

Palvelumme Iissä

 
 
Finnmari

Finnmari

Finnmarin sisustusmaailmasta löydät jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita, jotka tuovat kotiisi tyylikkyyttä ja raikkautta ympäri vuoden. Meiltä löydät kaikkea upeista tekstiileistä tunnelmallisiin kynttilöihin ja kauniisiin koriste-esineisiin.

Hintatasomme on edullinen, joten voit sisustaa kotisi upeasti ilman suurta budjettia. Tuotteemme sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille, jotka etsivät laadukkaita ja ainutlaatuisia sisustuselementtejä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Finnmarin monipuoliseen valikoimaan. Löydä kotiisi uutta ilmettä ja tee siitä kaunis ja viihtyisä paikka jokaisena vuodenaikana

 
 
K-Shop

K-Shop

Edullinen K-Shop palvelee sinua joka päivä klo 6-23 Iissä. Meiltä löydät laadukkaat Pirkka-tuotteet sekä muut tutut päivittäistavarakaupan tuotteet aina edullisin hinnoin.

Tarjolla on laaja valikoima tuoreita elintarvikkeita, hygieniatuotteita ja kodin tarvikkeita, joten saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Ja mikä parasta, saat Plussapisteitä kaikista K-Shopin ostoksistasi!

Tule tutustumaan ja tekemään arjen ostokset helposti ja edullisesti. Meillä asiakastyytyväisyys on etusijalla, ja henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sen, mitä tarvitset.

Tervetuloa Iin K-Shoppiin – meillä asiointi on aina mukavaa ja edullista!

K-Shop
 
 
Tankkaus

Tankkaus

Meillä tankkaat tutkitusti Suomen edullisinta polttoainetta. Neste-asemamme palvelee sinua vuorokauden ympäri, joten voit tankata silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Raskaankaluston kuljettajille tarjoamme erinomaiset tankkausmahdollisuudet omalla Nesteen tankkauspisteellämme. Näin varmistamme, että saat tarvitsemasi polttoaineen nopeasti ja vaivattomasti.

Tervetuloa Nesteen tankkauspisteeseen – meiltä saat polttoaineen aina edullisesti ja helposti! 
 
 
Lapsille

Lapsille

Tervetuloa Suomen suurimpaan liikenneasemalla olevaan leikkipaikkaan! Meillä lapset viihtyvät niin hyvin, että matka jatkuu aina liian äkkiä. "Vielä vähän aikaa" on yksi yleisimmin kuultuja lauseita täällä.

Leikkipaikkamme tarjoaa monipuolisia ja turvallisia leikkimahdollisuuksia kaikenikäisille lapsille. Se on suunniteltu tarjoamaan iloa ja viihdettä pitkienkin matkojen aikana. Vanhemmat voivat nauttia hetken levosta ja rentoutua tietäen, että lapset ovat turvallisessa ympäristössä.

Tule kokemaan itse, miksi meidän leikkipaikkamme on niin suosittu!

Lapsille
 
 
Lemmikeille

Lemmikeille

Älä jätä ystävääsi autoon - hän on meille tervetullut! Olemme varanneet nelijalkaisille asiakkaillemme tilat varauloskäynnin läheisyydestä. Juomakupin ja raikkaan veden tarjoamme pyydettäessä.

 
 
Ryhmille

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme monipuolisia, helppoja ja maistuvia palveluja. Tutustu tarjontaamme tästä ja tee ennakkotilaus vaikka heti. Autamme mielellämme löytämään oikean palvelun juuri teidän ryhmällenne. Tilamme toimivat mainiosti myös suuremmissa asiakasvirroissa. Pystymme näin sujuvasti palvelemaan isojakin ryhmiä

Ryhmille
 
 
Laskutusasiakkaille

Laskutusasiakkaille

Haluatko hoitaa maksun laskulla? Tarjoamme yrityksille ja rekisteröityneille yhdistyksille, joiden kotipaikka on Suomi mahdollisuuden laskutukseen. Hakeutuminen laskutusasikkaaksi tulee tapahtua 48h ennen vierailua/palvelua. Käsittelemme laskutusasiakashakemukset arkipäivisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana.

Täytä laskutushakemus »