Sisältöön »
 
 

Palvelumme Iissä

 
 
Finnmari

Finnmari

Finnmarin sisustusmaailmasta löydät jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita. Hintatasomme on edullinen ja tuotteet sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille. Meiltä saat myös valmiita lahjapaketteja. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

 
 
K-Shop

K-Shop

Edullinen K-Shop palvelee sinua 6-23 Iissä. Meiltä löydät laadukkaat Pirkka-tuotteet sekä muut tutut päivittäistavarakaupan tuotteet. Aina edullisin kaupan hinnoin. Plussaa saat kaikista K-Shopin ostoksistasi.

K-Shop
 
 
Tankkaus

Tankkaus

Meillä tankkaat tutkitusti Suomen edullisinta polttoainetta. Neste asema palvelee 24/7 ja raskaankaluston tankkaustarpeisiin tarjoamme Nesteen tankkauspisteen. Kärkkäisellä myös mahdollisuus sähköauton lataamiseen. 

 
 
Lapsille

Lapsille

Suomen suurin liikenneasemalla oleva leikkipaikka löytyy meiltä. Täällä matka jatkuu aina liian äkkiä. "vielä vähän aikaa" on useimmin kuultu lause tässä kulmassa taloa.

Lapsille
 
 
Lemmikeille

Lemmikeille

Älä jätä ystävääsi autoon - hän on meille tervetullut! Olemme varanneet nelijalkaisille asiakkaillemme tilat varauloskäynnin läheisyydestä. Juomakupin ja raikkaan veden tarjoamme pyydettäessä.

 
 
Ryhmille

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme monipuolisia, helppoja ja maistuvia palveluja. Tutustu tarjontaamme tästä ja tee ennakkotilaus vaikka heti. Autamme mielellämme löytämään oikean palvelun juuri teidän ryhmällenne. Tilamme toimivat mainiosti myös suuremmissa asiakasvirroissa. Pystymme näin sujuvasti palvelemaan isojakin ryhmiä

Ryhmille
 
 
Laskutusasiakkaille

Laskutusasiakkaille

Haluatko hoitaa maksun laskulla? Tarjoamme yrityksille ja rekisteröityneille yhdistyksille, joiden kotipaikka on Suomi mahdollisuuden laskutukseen. Hakeutuminen laskutusasikkaaksi tulee tapahtua 48h ennen vierailua/palvelua. Käsittelemme laskutusasiakashakemukset arkipäivisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana.

Täytä laskutushakemus »