Sisältöön »
 
 

Tilaa Arkiruokaboksi!

Kiireinen arki ja maukas, aidoista raaka-aineista juuri valmistettu uuniruoka. Ja vieläpä todella edullisesti. Liian hyvää hyvää ollakseen totta? Ei enää.

Valmistamme Iin Autokeitaalla Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi toistaiseksi joka päivä arkiruokaboksin helpottamaan arkeasi. Näin helppoa se on:

1. Tilaa ruokasi tällä sivulla vähintään tuntia ennen noutoa.
2. Valitse noutoaikasi 12-19 välillä. Haluamme tarjota sinulle juuri valmistetun ruoan, joten voit noutaa ainoastaan kyseisen päivän arkiruokaboksin.
3. Saavu Iin Autokeitaalle noutoaikaan hakemaan ruokasi. Samalla reissulla hoidat kätevästi ruokaostoksesi K shopissa. Kotiin päästyäsi saat ruoan heti pöytään. Pakkaus on uuninkestävä ja annos suunniteltu uudelleenlämmistystä silmällämpitäen, joten voit myös lämmittää ruoan myöhemmin uunissa tai jokainen perheenjäsen voi lämmittää annoksensa mikrossa. Toimii myös seuraavana päivänä vaikka työpaikkaeväänä!
4. Nauti helpommasta arjestasi!

Noudot välillä 12-19. Tilaukset tulee tehdä tuntia ennen noutoa. Maksu paikan päällä. Hinta 12,90/boksi.
Voit myös koota salaattipöydästämme salaatin ruoan lisukkeeksi. Hinta 5 € /rasia.

Huom! Koronatilanteesta johtuen toimitamme bokseja myös kotiinkuljetuksella. Kuljetusmaksu 5 € /tilaus, maksu käteisellä tai kortilla. Kuljetukset 10 km säteelle Iin Autokeitaasta. Kotiinkuljetettavat tilaukset tulee tehdä klo 13 mennessä. Toimitamme kaikki päivän tilaukset yhdellä ajolla klo 14 alkaen.

 

Arkiruokaboksia ei ole toistaiseksi saatavilla.