Sisältöön »
 
 

Ravintola

 
 
Aamiaisbuffa

Aamiaisbuffa

Runsas ja maittava aamiainen tarjolla arkisin klo 5.00 – 10.00 ja viikonloppuisin klo 6.00.-10.00. Puuroa, pekonia, nakkeja, sämpylöitä, muroja, mehua... Eli kaikkea mitä aamiaiselta voi toivoa!

 
 
Lounas

Koti-Buffa Lounas

Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leivät, levitteet ja juomat (vesi, mehu, maito, piimä ja kotikalja) sekä jälkiruokakahvin tai jäätelön.

Koti-buffan valitessasi voit täyttää lautasesi vaikka kaikilla kolmella ruokalajilla!

Viikon Koti-Buffa lounaslista »

Lounas
 
 
À la carte

À la carte

Tarjolla runsas valikoima maistuvia À la carte-annoksia. Keittiömme on avoinna klo 11 - 22. Voit tilata À la carte-listaltamme myös netissä. Klikkaa linkkiä, tutustu listaan ja tilaa!

Tutustu listaan »

 
 
Pizzat

Pizzat

Autokeidas on myös pizzeria. Tarjoamme itse leivotun pizzapohjan ja laadukkaat raaka-aineet. Niistä valmistuvat maistuvat pizzamme. Tutustu listaan; pizzan voit tilata myös netistä! Keittiömme avoinna klo 11- 22.

Tutustu listaan ja tilaa »

Pizzat
 
 
Hesburger

Hesburger

Hesburger palvelee klo 10.00 - 6.00 eli melkein 24h. Tervetuloa!

Hesburgerin sivuille »

 
 
Arkiruokaboksi

Arkiruokaboksi

Oletko koskaan miettinyt: "Voi, kunpa joku olisi tehnyt ruoan valmiiksi"? Me olemme! Valmistamme Autokeitaalla maanantaista perjantaihin joka päivä ruokaboksin helpottamaan arkeasi. Hinta 12,90/boksi, josta riittää jopa kuudelle. Voit myös koota salaattipöydästämme salaatin ruoan lisukkeeksi hintaan 5 € /rasia.

Tutustu listaan »

Arkiruokaboksi