Sisältöön »
 
 

Palvelumme Forssassa

 
 
Motelli

Motelli

Nauti mukavasta ja korkeatasoisesta majoituksesta Autokeitaan motellissa. Huoneemme ovat varustettu nopealla internetyhteydellä, televisiolla ja jääkaapilla, joten kaikki tarvittava on käden ulottuvilla.

Kaipaako matkasi hieman extra-luksusta? Valitse saunallinen huone ja rentoudu omassa rauhassa pitkän päivän jälkeen.

Huoneen hintaan sisältyy runsas ja herkullinen aamiainen, joka tarjoaa energisen aloituksen päivään. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman aamiaisherkkuja, jotka takaavat tyytyväisen mielen.

Varaa oma majoituksesi jo tänään ja koe viihtyisä majoitus Autokeitaan motellissa!

Varaa majoitus »

 
 
K-Shop

K-Shop

Edullinen K-Shop palvelee sinua vuorokauden ympäri, 24/7. Meiltä löydät laadukkaat Pirkka-tuotteet sekä muut tutut päivittäistavarakaupan tuotteet aina edullisin hinnoin.

Valikoimassamme on laaja kirjo tuoreita elintarvikkeita, hygieniatuotteita ja kodin tarvikkeita, joten saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Lisäksi saat Plussapisteitä kaikista K-Shopin ostoksistasi, mikä tekee asioinnista entistäkin kannattavampaa.

Tule tutustumaan ja tekemään arjen ostokset helposti ja edullisesti. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sen, mitä tarvitset.

Tervetuloa K-Shopiin – meillä asiointi on aina mukavaa ja edullista!

K-Shop
 
 
Finnmari

Finnmari

Finnmarin sisustusmaailmasta löydät jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita, jotka tuovat kotiisi tyylikkyyttä ja raikkautta ympäri vuoden. Meiltä löydät kaikkea upeista tekstiileistä tunnelmallisiin kynttilöihin ja kauniisiin koriste-esineisiin.

Hintatasomme on edullinen, joten voit sisustaa kotisi upeasti ilman suurta budjettia. Tuotteemme sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille, jotka etsivät laadukkaita ja ainutlaatuisia sisustuselementtejä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Finnmarin monipuoliseen valikoimaan. Löydä kotiisi uutta ilmettä ja tee siitä kaunis ja viihtyisä paikka jokaisena vuodenaikana

 
 
Bakery

Autokeidas Bakery

Autokeitaan oma leipomo tuottaa joka päivä tuoreita ja herkullisia makeita sekä suolaisia leivonnaisia. Voit ostaa tuotteitamme mukaan kotiin tai nauttia niitä paikan päällä ravintolassamme kahvin kera.

Leivonnaisemme ovat tunnettuja maustaan ja runsaudestaan. Erityisen suosittu on Autokeitaan oma keidaspullamme – tämä makea herkku vie kielen mennessään!

Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä uudet suosikkisi. Autokeitaan Bakeryssä laatu ja maku kohtaavat, jotta sinä voit nauttia parhaista leivonnaisista.

Bakery
 
 
Info

Info kirjakauppa

Laaja ja laadukas valikoima luettavaa niin matkalle, kotiin kuin lahjaksi! 

Infon sivuille »

 
 
Tankkaus

Tankkaa ja lataa autosi kätevästi meillä

Meillä voit tankata autosi helposti ja nopeasti. Neste-automaatimme palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa. Raskaalle kalustolle on omat erinomaiset tankkauspisteet, jotka tekevät tankkaamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

Sähköauton lataus onnistuu myös vaivattomasti. Tarjoamme 200 kW, 50 kW ja 22 kW latureita, joten voit ladata autosi tarpeidesi mukaan. Meillä on tilaa kuudelle ajoneuvolle ladata yhtäaikaisesti, ja latauspalvelun operoi luotettava Virta.

Tervetuloa tankkaamaan ja lataamaan – oli kyseessä sitten perinteinen auto tai sähköauto, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi!

Tankkaus
 
 
Lapsille

Lapsille

Tervetuloa Suomen suurimpaan liikenneasemalla olevaan leikkipaikkaan! Meillä lapset viihtyvät niin hyvin, että matka jatkuu aina liian äkkiä. "Vielä vähän aikaa" on yksi yleisimmin kuultuja lauseita täällä.

Leikkipaikkamme tarjoaa monipuolisia ja turvallisia leikkimahdollisuuksia kaikenikäisille lapsille. Se on suunniteltu tarjoamaan iloa ja viihdettä pitkienkin matkojen aikana. Vanhemmat voivat nauttia hetken levosta ja rentoutua tietäen, että lapset ovat turvallisessa ympäristössä.

Tule kokemaan itse, miksi meidän leikkipaikkamme on niin suosittu!

 
 
Lemmikeille

Lemmikeille

Älä jätä ystävääsi autoon - hän on meille tervetullut! Olemme varanneet nelijalkaisille asiakkaillemme viihtyisän alueen lasitetulta terassilta, aivan autovitriinin läheisyydestä.

Lemmikkialueella koirasi voi rentoutua ja nauttia mukavasta ympäristöstä. Tarjoamme juomakupin ja raikasta vettä pyydettäessä, jotta lemmikkisi voi virkistäytyä matkan aikana.

Tule tutustumaan ja nauttimaan tauosta yhdessä parhaan ystäväsi kanssa. Meillä lemmikkisi on aina tervetullut!

Lemmikeille
 
 
Ryhmille

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme monipuolisia, helppoja ja maistuvia palveluja. Tutustu tarjontaamme tästä ja tee ennakkotilaus vaikka heti. Autamme mielellämme löytämään oikean palvelun juuri teidän ryhmällenne. Tilamme toimivat mainiosti myös suuremmissa asiakasvirroissa. Pystymme näin sujuvasti palvelemaan isojakin ryhmiä.

 
 
Laskutusasiakkaille

Laskutusasiakkaille

Haluatko hoitaa maksun laskulla? Tarjoamme yrityksille ja rekisteröityneille yhdistyksille joiden kotipaikka Suomi mahdollisuuden laskutukseen. Hakeutuminen laskutusasikkaaksi tulee tapahtua 48h ennen vierailua/palvelua. Käsittelemme laskutusasiakashakemukset arkipäivisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana

Täytä laskutushakemus »

Laskutusasiakkaille