Sisältöön »
 
 

Palvelumme Forssassa

 
 
Motelli

Motelli

Korkeatasoiset huoneemme on varustettu nopealla internetyhteydellä, televisiolla ja jääkaapilla. Myös saunallisia huoneita on saatavilla! Huoneen hintaan sisältyy runsas aamiainen. Varaa oma majoituksesi jo tänään!

Varaa majoitus »

 
 
K-Shop

K-Shop

Edullinen K-Shop palvelee sinua 24/7. Meiltä löydät laadukkaat Pirkka-tuotteet sekä muut tutut päivittäistavarakaupan tuotteet. Aina edullisin kaupan hinnoin. Plussaa saat kaikista K-Shopin ostoksistasi. 

K-Shop
 
 
Finnmari

Finnmari

Finnmarin sisustusmaailmasta löydät jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita. Hintatasomme on edullinen ja tuotteet sopivat niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille. Meiltä saat myös valmiita lahjapaketteja. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

 
 
Bakery

Autokeidas Bakery

Tuoreiden pullien tuoksu, tai vastapaistettu patonki. Bakerymme leipoo ja paistaa seitsemänä päivänä viikossa. Mukaanmyynti edullisin paistopistehinnoin! Kannattaa maistaa meidän omaa Autokeidas pullaa.

Bakery
 
 
Info

Info kirjakauppa

Laaja ja laadukas valikoima luettavaa niin matkalle, kotiin kuin lahjaksi! 

Infon sivuille »

 
 
Tankkaus

Tankkaus tai lataus

Meillä tankkaat myös auton. Neste automaatti palvelee 24h sekä lisäksi raskaallekalustolle omat tankkauspisteet. Sähköauton lataus onnistuu meillä 200Kw, 50Kw sekä 22Kw latureilla. Meillä voi kuusi ajoneuvoa ladata yhtäaikaisesti. Latauksen operoi Virta. Tervetuloa siis myös sähköautolla.

Tankkaus
 
 
Lapsille

Lapsille

Autokeidas on myös leikkikeidas. Löydät meiltä ison kiipeilypaikan sekä siistin lastenhoitohuoneen. Kunnon leikkihetken jälkeen on mukava jatkaa matkaa!

 
 
Lemmikeille

Lemmikeille

Älä jätä ystävääsi autoon - hän on meille tervetullut! Olemme varanneet nelijalkaisille asiakkaillemme tilat autovitriinin läheisyydestä, lasitetulta terassilta. Juomakupin ja raikkaan veden tarjoamme pyydettäessä.

Lemmikeille
 
 
Ryhmille

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme monipuolisia, helppoja ja maistuvia palveluja. Tutustu tarjontaamme tästä ja tee ennakkotilaus vaikka heti. Autamme mielellämme löytämään oikean palvelun juuri teidän ryhmällenne. Tilamme toimivat mainiosti myös suuremmissa asiakasvirroissa. Pystymme näin sujuvasti palvelemaan isojakin ryhmiä.

 
 
Laskutusasiakkaille

Laskutusasiakkaille

Haluatko hoitaa maksun laskulla? Tarjoamme yrityksille ja rekisteröityneille yhdistyksille joiden kotipaikka Suomi mahdollisuuden laskutukseen. Hakeutuminen laskutusasikkaaksi tulee tapahtua 48h ennen vierailua/palvelua. Käsittelemme laskutusasiakashakemukset arkipäivisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana

Täytä laskutushakemus »

Laskutusasiakkaille