Sisältöön »
 
 


Autokeidas toivottaa
ravikansan tervetulleeksi.

Tervetuloa viihtymään Forssan kuninkuusraveihin, Autokeidas mahdollistaa ensiluokkaisen camping alueen, hyvien liikenneyhteyksien ja sopivan etäisyyden päässä itse tapahtumapaikasta. Myymme kaikki leirintäaluepaikat, suoraan netissä. Varaa paikkasi jo tänään, paikkoja on rajoitettu määrä!

Alueella voit majoittua joko matkailuajoneuvolla tai matkailuvaunulla. Sähköpaikkoja on rajoitetusti (valosähkö). Turvallisuusmääräyksistä johtuen alueella ei ole sallittua pystyttää etutelttoja. Alueella on ympärivuorokautinen valvonta sekä liikenteenohjaus paikalle saavuttaessa.

Sinulla on mahdollisuus ostaa ennakkoon Autokeitaan monipuolinen ja maittava aamiainen ja näin sujuvoittaa saamaasi palvelua.

Autokeitaan K-Shop palvelee 24h ja ravintolan á la carte annoksia saa klo 22 asti. Perheen nuoremmille Hesburgerin maukkaat burgerit tarjolla klo 10-06 välillä.

Kuninkuusravibussi kulkee tapahtuma-alueen ja Autokeidas Campingin kautta. Lisätietoa ravibussista tulee myöhemmin sekä www.kuninkuusravit.fi


 
 

Paikkoja vapaana: 198

Varaajan yhteystiedot


Saako yhteystietojasi käyttää alueen tiedotuksessa?

Arvioitu saapumisaikaMaistuisiko aamiainen?

(9.90 € / kpl)

Sähköpaikka + 20€

Halutko varata sähköpaikan? (Paikkoja vapaana 99)

Hinta

160.00

 

Varaus on molempia osapuolia sitova, kun maksu on suoritettu. Karavaanipaikan varaajan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt.

Seuraeläimet on aina pidettävä kytkettyinä alueella. Omistajan on kerättävä omistamansa eläimen jätökset.

Mikäli asiakas rikkoo camping alueen yleisiä järjestyssääntöjä ja/tai toimii henkilökunnan antamien ohjeistuksen vastaisesti, on camping alueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi eikä asiakkaan suorittamia maksuja palauteta takaisin.

Varaaja on vastuussa varaamansa majoitusyksikön ja paikan kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana.

Camping alue ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista. Kaikista em. toimenpiteistä aiheutuneet
kustannukset laskutetaan varaajalta. Kaikki camping alueen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua ja majoituksen aikana Autokeitaan info/kassalle. Mikäli asiakas ei ole majoituksen aikana ilmoittanut  mahdollisista epäkohdista infoon/kassalle, hän menettää oikeutensa mahdollisiin hyvityksiin.

Camping paikan jälleenmyynti tai vuokraaminen edelleen kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty.

Mikäli Autokeidas Oy joutuu perumaan asiakkaan varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi (force majeure, joihin luetaan luonnonkatastrofit, sotatila, viranomaismääräykset, sekä pandemia), palautetaan asiakkaalle majoituksen hinta kokonaisuudessaan. Muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvia kuluja ei korvata.

Autokeidas Oy ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure, ks. em. syyt), jonka seurauksia Autokeidas Oy ei ole kohtuudella voinut estää.