• Suomi
  • Phone
 
 
 

 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja? Alla näet avoinna olevat paikat.Kiitos kaikille hakijoille!

Olemme täyttänet kaikki avoinna olleet paikat. Kiitos lukuisille hakijoille. Vaikka tällä hetkellä ei ole vapaita paikkoja kannattaa aina jättää hakemus jos kiinnostut meistä työpaikkana.

    

Etsimme nyt liikenneasematyöntekijöitä, kokkeja ja siistijää 

Työskentelemään monipuolisissa palvelutehtävissä vilkkaalla liikenneasemalla. Tarjolla työtehtäviä ravintolan, kaupan ja Hesburgerin asiakaspalvelussa. Oletko iloinen ja reipas ravintolatyön osaaja? Tule meille – meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi sinulle mielekkäiden työtehtävien parissa. Onko sinussa potentiaalia esimieheksi? Meillä saat mahdollisuuden kasvaa myös päällikkörooliin. 

Tarjoamme pääasiassa osa-aikaisia tehtäviä, mutta tuntimäärät ovat neuvoteltavissa. Työajat ovat liikenneaseman aukiolojen mukaiset: vuoroja on tarjolla aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Työtä on tarjolla erityisesti kesäsesongin ajaksi mutta tarjoamme myös jatkomahdollisuuksia halukkaille. 

Autokeitaantavoite on olla teiden houkuttelevien taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Palvelemme asiakkaita iloisella asenteella vuoden jokaisena päivänä. 

Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti ja viimeistään 6.5.2018
Lisätietoja tehtävistä voit kysyä maanantaisin klo 8 – 16 liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta,
puh. 040 554 5460.


 
 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli