• Suomi
  • Phone
 
 
 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme aina uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja. Alla näet avoinna olevat paikat.


Rekrytoimme Autokeidas Forssaan lisää henkilökuntaa. Etsimme joukkoomme ravintola-alan ammattilaisia niin sali- kuin keittiötehtäviin. Lisäksi etsimme työntekijöitä työskentelemään Hesburgerin ja päivittäistavarakaupan tehtävissä. Paikkoja on yhteensä tarjolla kuusi, joista vähintään neljä on kokoaikaisia ja loputkin suurilla tuntimäärillä.
Odotamme siis sinun olevan käytettävissä työskentelemään kokoaikaisesti. Tarjoamamme työ on kolmivuorotyötä, jossa kuitenkin yövuorojen osuus on hyvin vähäistä. Jos olet kiinnostunut erityisesti työskentelemään yövuoroissa olemme myös kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Keittiötehtäviin edellytämme vähintäänkin alankoulutusta ja kokemus on luonnollisesti eduksi. Myös muissa tehtävissä työkokemus samalta alalta huomioidaan palkkauksessa.Toivomme, että olet valmis sitoutumaan ja toimimaan osana Autokeidas perhettä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja valmis tarttumaan uuteen haasteeseen.
Tarjoamme joustavan ja mukavan työyhteisön, sekä vilkkaan työympäristön vakavaraisessa yrityksessä. Työterveyspalvelumme hoitaa valtakunnallinen toimija. Tarjoamme harrastusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuihimme kuuluu muun muassa kuntosetelit. Toivomme kuulevamme sinusta pian. Hakemuksen voit jättää alla olevalla lomakkeella.  
 Ei tällä hetkellä vapaita paikkoja


 

 
 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli