• Suomi
  • Phone
 
toihin-fiilis404618821.png
 
 

 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja? Alla näet avoinna olevat paikat.Etsimme vuoropäälliköä

työskentelemään vilkkaan liikenneaseman vaihtelevissa esimiestehtävissä. Työskentelet pääasiassa suorittavissa tehtävissä ja asiakaspalvelussa, mutta toimit lisäksi esimiehenä työvuoroissa ja innostat koko joukkueen parhaaseen suoritukseen. Ohjaat ja opastat muiden työskentelyä ja oikeita toimintatapoja sekä perehdytät uusia työntekijöitä laadukkaaseen työskentelyyn ja parhaaseen palveluun. Apunasi ovat toimipisteen muut esimiehet ja yrityksen johto. Olet mukana luotsaamassa Autokeidasta teiden houkuttelevimmaksi taukopaikaksi – ja alan parhaaksi työpaikaksi.

Voit olla jo kokeneempi konkari tai kasvun paikkaa janoava, kehityskelpoinen asiakaspalvelun osaaja. Olemme ylpeitä omasta toiminnastamme, ja odotamme siksi myös sinulta ammattiylpeyttä ja tinkimätöntä asennetta laadukkaaseen asiakaspalveluun ja ravintolatyöhön. Innostat tiimisi omallaesimerkilläsi päivittäin parhaisiin suorituksiin! Tarjoamme vakituisen työnvaihtelevilla työajoilla ja työtuntimäärä on neuvoteltavissa. 

Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessahakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.2018. Lisätietoja tehtävästä voit pyytää Liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä, puh. 040 725 7865

Etsimme tekijöitä myös Hesburgerin ja ravintolan työtehtäviin

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia niin Hesburgerin kuin myös ravintolan tehtävissä. Oletko ravintola-alan ammattilainen vai oletko innokas opettelemaan uutta. Etsimme motivoituneita ja innokkaita asiakaspalvelijoita. Tulevaisuuden Autokeidaslaisia. Neuvottelemme mielellämme tuntimäärät sinulle sopiviksi. 

    

Työtä tarjolla

Haluamme tarjota Parasta Teille –asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme ravintola-alan osaajaa Iin Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia vilkkaalla liikenneasemalla. Onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta ravintolatyöstä? Arvostamme erityisesti kokemusta keittiö-, sali- tai pikaruokatyöskentelystä, mutta meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa palvelualan ja ravintolatyön osaajaksi. Tarjoamme osa-aikaista työtä, mutta tuntimäärät ovat neuvoteltavissa. 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevien taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Palvelemme asiakkaita iloisella asenteella vuoden jokaisena päivänä. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti ja viimeistään28.10.2018 Lisätietoja tehtävistä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460.


 

Emme talleta henkilötietoja työhakemuksien lähettäjien osalta.


 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli