• Suomi
  • Phone
 
 
 

 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja? Alla näet avoinna olevat paikat.

Olemme mukana 31.1.2018 järjestettävillä Tekijä2018 tapahtumassa. Pääset tapaamaan meitä ja kuulemaan tarjoamistamme työskentely mahdollisuuksista. Olitpa sitten vailla kesätyöpaikkaa tai pysyvämpää työsuhdetta kannattaa tulla tutustumaan. Tapahtuman löydät Prismakeskuksesta. Tervetuloa!


Tule tekemään Parasta Teille!

Liikenneasemapäällikkö

vastaamaan Forssan liikenneaseman päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta jaesimiestyöstä. Johdon avustuksella rakennat ammattilaistiimin, joka luotsaa Autokeitaan teiden houkuttelevimmaksi taukopaikaksi – ja alan parhaaksi työpaikaksi.  Voit olla jo kokeneempi konkari tai kasvun paikkaa janoava, kehityskelpoinen liiketoimintaosaaja. Palvelualalla, kuten ravintolan tai kaupan tehtävissä olet jo kerännyt näyttöjä menestyksestä. Asiakaspalvelu on sinulla verissä ja innostat tiimisi päivittäin parhaisiinsuorituksiin. Johdat omalla esimerkilläsi ja koulutat alaisesi alan parhaiksi osaajiksi. Olet rohkea uudistaja, joka ei pelkää puuttua epäkohtiin ja ongelmien sijaan näet työssäsi haasteita voitettavaksi. Autokeidas palvelee asiakkaita 24/7. Työaikasi on säännöllinen, mutta ymmärrät ympärivuorokautisen liiketoiminnan tarpeet ja olet läsnä tärkeimpinä palveluaikoina.  Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.1.2018 osoitteeseen niko.jarvi@autokeidas.fi.
Lisätietoja tehtävästä voit pyytää HR-konsultti
Annamaaria Seikolalta,
puh. 0440 564 875.

Tarjolla myös muita mahdollisuuksia

Rekrytoimme Autokeidas Forssaan lisää henkilökuntaa. Etsimme joukkoomme ravintola-alan ammattilaisia niin sali- kuin keittiötehtäviin. Lisäksi etsimme työntekijöitä työskentelemään Hesburgerin ja päivittäistavarakaupan tehtävissä. Paikkoja on tarjolla useita, ja työtehtävät ovat suurimmaksi osaksi kokoaikaisia.Voit olla kokeneempi konkari tai uraansa aloitteleva tulevaisuuden taitaja. Asenteeltasi olet ennen kaikkea asiakaspalvelija! Keittiötehtävissä edellytämme alan koulutusta ja aiempi kokemus on vahvasti eduksesi. Huomioimme aiemman kokemuksen palkkauksessa. Oletko valmis tarttumaan uuteen haasteeseen? Me koulutamme sinut tehtäviisi!Tarjoamamme työ on kolmivuorotyötä. Yövuorojen osuus on lähtökohtaisesti vähäistä, ellet ole erityisesti kiinnostunut työskentelemään kyseisissä vuoroissa. Toivomme, että etsit pitkäaikaisia työmahdollisuuksia ja haluat kasvaa osana keitaalaisten kivaa porukkaa.Haluamme tarjota Parasta Teille - niin asiakkaille kuin henkilöstöllemme. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja parhaillaan kehitämme Autokeitaasta alan parasta työpaikkaa. Olemme joustava ja mukava työyhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen vilkkaassa työympäristössä. Olemme vakavarainen ja perinteikäs perheyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen kattavat etuudet.Oletko parasta meille? Toivomme kuulevamme sinusta pian. Hakemuksen voit jättää alla olevalla lomakkeella.  
 

    Ei tällä hetkellä vapaita paikkoja


 
 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli