• Suomi
  • Phone
 
 
 

 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja? Alla näet avoinna olevat paikat.Paikka palmun alla

Tällä hetkellä ei ole vapaita paikkoja. Jos kiinnostuit meistä työpaikkana niin jätä toki hakemuksesi jolloin voimme olla yhteydessä kun paikkoja aukeaa.
    

Etsimme Pääkokkia

vastaamaan Iin liikenneaseman ravintolakeittiön päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta. Työskentelet keittiön suorittavissa tehtävissä, mutta vastaat lisäksi reseptiikan sekä keittiötyön laatuvaatimusten toteutumisesta. Ohjaat muiden kokkien työskentelyä, opastat muita työtehtävissä ja yrityksen toimintatavoissa, sekä perehdytät uusia työntekijöitä laadukkaaseen työskentelyyn. Apunasi on toisessa toimipisteessämme työskentelevä pääkokki, Iin toimipisteen liikenneasemapäällikkö sekä muut esimiehet ja yrityksen johto. Olet mukana luotsaamassa Autokeidasta teiden houkuttelevimmaksi taukopaikaksi –ja alan parhaaksi työpaikaksi.

Voit olla jo kokeneempi konkari tai kasvun paikkaa janoava, kehityskelpoinen keittiö- ja ravintolatyön osaaja. Olet kartuttanut riittävästi osaamista kokkina, ja sinulla on kykyä ohjata tiimiä ja kouluttaa uusiatyöntekijöitä keittiötehtäviin. Olemme ylpeitä omasta toiminnastamme, ja odotamme siksi myös sinulta ammattiylpeyttä ja tinkimätöntä asennetta laadukkaaseen keittiötyöhön. Innostat tiimisi omalla esimerkilläsi päivittäin parhaisiin suorituksiin! Työaikasi painottuu arkipäiviin, mutta työn luonteesta johtuen läsnäolo on tarpeen myös muina palveluaikoina.   

Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14.10.2018. Lisätietoja tehtävästä voit pyytää HR-päällikkö Annamaaria Seikolalta annamaaria.seikola@autokeidas.fi 

Työtä tarjolla

Haluamme tarjota Parasta Teille –asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme ravintola-alan osaajaa Iin Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia vilkkaalla liikenneasemalla. Onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta ravintolatyöstä? Arvostamme erityisesti kokemusta keittiö-, sali- tai pikaruokatyöskentelystä, mutta meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa palvelualan ja ravintolatyön osaajaksi. Tarjoamme osa-aikaista työtä, mutta tuntimäärät ovat neuvoteltavissa. 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevien taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Palvelemme asiakkaita iloisella asenteella vuoden jokaisena päivänä. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti ja viimeistään28.10.2018 Lisätietoja tehtävistä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460.


 

Emme talleta henkilötietoja työhakemuksien lähettäjien osalta.


 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli