palvelut-fiilis310706390.jpg
 
 

Parasta Teille – polku parhaaksi työpaikaksi

Autokeitaan visio on ollut jo yli viidenkymmenen vuoden ajan tarjota parasta palvelua asiakkailleen taukopaikkana, joka erottuu valona harmaudessa. Seuraava tavoitteemme on olla valopilkku työelämässä: ainoastaan panostamalla henkilöstöömme voimme taata parhaan palvelun asiakkaille myös jatkossa. Siitä syystä olemme käynnistäneet matkamme alan parhaaksi työpaikaksi. 

Perinteikkään yrityksen voimavara on aina ollut ammattitaito ja osaaminen. Nyt kun pikkuhiljaa kokonainen osaava sukupolvi on siirtymässä ansaittujen eläkepäivien viettoon, on katse suunnattava uusien osaajien kehittämiseen. Kilpailu osaavasta työvoimasta palvelualoilla on kovaa, ja tuossa kisassa voivat pärjätä ainoastaan hyvät työnantajat. Työpaikat, joissa viihdytään. Mihin työviihtyvyys sitten perustuu? Emme edes olettaneet sitä tietävämme, vaan kysyimme sitä henkilöstöltämme. Työtyytyväisyydessä nousi esiin monta kehitettävää kohdetta, ja hyvä niin – emme kysyneet kehityskohteita toivoen, että tulos olisi hyvä ja olettaen, että kehitettävää ei olisi.  Halusimme aidosti tietää, missä asioissa on parannettavaa. Vain tällä tavoin voimme kehittää oikeita asioita! 

Työhyvinvointia kehittämässä

Käynnistimme keväällä Parasta Teille -työhyvinvointihankkeen, jonka tavoitteena on kehittää työn arkea luomalla työympäristö, jossa henkilöstö voi hyvin ja heidän osaamistaan kehitetään. Suurena apuna hankkeellemme on ollut myös Työsuojelurahasto, joka on myöntänyt projektillemme kehittämisavustuksen. Hyvin olennaisessa osassa työhyvinvoinnin kehittämistyötä on henkilöstön kuuntelu ja osallistaminen kehitystyöhön. Koulutamme henkilöstöä, kehitämme aktiivisesti lähiesimiestyötä, ideoimme työntekijöiden kanssa parempaa työpaikkaa, puutumme ongelmiin, luotamme henkilökuntaamme.

Hyvää työarkea

Uskomme, että kehittämällä työilmapiirin sellaiseksi, että töihin on mukava tulla ja työntekijät kokevat ansaitsemaansa arvostusta työlleen, tarjoamme parasta palvelua myös asiakkaillemme. Mukavaa yhdessä tekemistä tarvitaan, mutta työhyvinvointi on paljon enemmän kuin satunnaisia virkistyspäiviä.   Työhyvinvoinnin kannalta positiivinen tunnelma työpaikalla ja päivittäinen henkilöstöjohtaminen ovat avainasemassa hyvää – ja jopa parasta – työpaikkaa kehitettäessä. Tinkimätön tavoitteemme on, että työntekijän hymy tulee aidosta asiakaspalvelun ja hyvän työn ilosta!

 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli